Kristal en Edelsteen Therapie

Als het ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit het geluk ..... 

Hoe kristallen werken.

Het is geen zweverig gedoe en ik vind het jammer dat het maar al te vaak wel zo wordt neergezet. Iedereen kan een kristal op zijn of haar manier ervaren. Een geoloog net zo goed als een spiritueel zoekende. Of je de steen gewoon mooi vind, of omdat je de energie er van voelt. Het gaat er om dat je iets hebt met kristallen

Een kristal kan je helpen de energie in jezelf en jouw woon-,werk-,of leefomgeving te verbeteren omdat het, net zoals alle levende organismen, is opgebouwd uit moleculen. De elektronen in die moleculen cirkelen rond een kern en zenden golven van energie uit welke door jouw huid opgepikt kunnen worden. zeker wanneer je er voor open staat. De informatie in die golfbewegingen gaat mee resoneren in jouw lichaam, jouw huis of kantoor en daar langzaam maar zeker de frequentie veranderen. Op die manier kan een steen meehelpen bij een genezingsproces of ervoor zorgen dat negatieve energie uit je omgeving verdwijnt.

Of je er in gelooft of niet, een kristal zend uit en doet zijn werk maar het helpt als je er voor pen staat omdat de frequenties dan gemakkelijker bij je binnen kunnen komen. Net zoals een goed getimede opmerking bij je binnen kan komen, kan het juiste kristal dat ook.