Kristal en Edelsteen Therapie

Als het ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit het geluk ..... 

De magische gouden driehoek 


 Werking van Bergkristal:

Dit is een steen met enorme geneeskracht . De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken,    helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.


Werking van Rozenkwarts:

is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en                                             stimuleert creativiteit en fantasie.    


Werking van Amethist: 

Het werkt beschermend en zuiverend. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen